T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

İl Müdürlüğümüz Tarafından “Pastacılık Ürünleri Üretimi Sektöründe Hijyen” konulu eğitim düzenlendi

Yayın Tarihi : 24.04.2018

            İl Müdürlüğümüz tarafından İlimiz Pastacılık Ürünleri Üretimi Sektöründe Hijyen Uygulamalarında yaşanan sorunlar ve çözümlerinin paylaşılması için 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında, eğitim düzenlendi.

          Özellikle yaş pasta üreticilerinin davet edildiği toplantıda İl Müdürlüğümüz gıda kontrol görevlileri tarafından Gıda Mevzuatı, personel ve işletme hijyeni ile yaş pastada kullanılan hammaddelerin, özellikle renklendiricilerin Türk Gıda Kodeksine uygunluğu konularında bilgilendirmeler yapıldı.